Fractal Art

Een fractal is een meetkundige figuur die zelfgelijkend is, dat wil zeggen opgebouwd is uit delen die min of meer gelijkvormig zijn met de figuur zelf. Fractals hebben een oneindige hoeveelheid details en bij sommige fractals komen motieven voor die zich op steeds kleinere schaal herhalen. Op allerlei plekken zie je dan een soort Droste-effect.Wil je meer over de achtergrond van Fractals weten kijk dan eens op deze site

Op de computer gemaakte fractals zijn niet alleen wiskundig interessant maar ook plezierig om naar te kijken. Hier komen kunst en wetenschap samen.

Afbeeldingen van fractals kunnen heel intrigerend zijn. Een fractal kan vrolijk, droevig, abstract, surrealistisch, zakelijk, geheimzinnig en nog 1000 en 1 dingen zijn. Daarom blijven fractals boeien.

Een aantal fractals die ik gemaakt heb zijn te koop. De fractals worden afgedrukt op canvas of dibond. De kleuren en vormen van de fractals worden hier perfect op weergegeven. Er zijn veel verschillende formaten mogelijk: van 30 x 30 tot 150 x 100 of nog groter.

Ook kunnen mijn fractals afgedrukt worden op infrarood warmtepanelen.
Kijk bij mooi en warm prestyl, canvas en keramiek.

fractals
exposities / kunstmarkten
Hennie Koops, Heerlen
terug naar sansevaria overzicht